ყველაზე სასარგებლო პროდუქტები - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ყველაზე სასარგებლო პროდუქტები

სპეციალისტებმა გამოაქვეყნეს თავის ტვინის მასტიმულირებელი და გონების გამააქტიურებელი პროდუქტების სია. პირველ ადგილს ომეგა-3 მჟავათი მდიდარი თევზის ქონი იკავებს. ომეგა-3 თავის ტვინის რუხი ნივთიერების გამომუშავებაში მონაწილეობს. თევზის მიღება საჭიროა კვირაში 1-2-ჯერ. თევზის ქონს მოსდევს რძე და რძის ნაწარმი. მათში არსებულ ნაერთებს ადვილად იწოვს თავის ტვინი. ისინი უჯრედებში ცვლის პროცესებს აუმჯობესებს, რაც დადებითად აისახება ადამიანის ინტელექტუალურ შესაძლებლობებზე.

ექსპერიმენტებმა აჩვენა, რომ მათ, ვინც რეგულარულად იღებდა რძეს, მეხსიერებისა და ლოგიკური აზროვნების მაჩვენებლები გაუუმჯობესდათ. მესამე ადგილზეა პარკოსნები. ისინი ფოლიუმის მჟავასა და В ვიტამინის წყაროს წარმოადგენენ და მეხსიერების გაუმჯობესებას უწყობენ ხელს. შემდეგ მოდის პომიდორი, რომელიც შეიცავს ანტიოქსიდანტ ლიკოპინს. ეს უკანასკნელი ანეიტრალებს თავისუფალ რადიკალებს, რომლებსაც შეუძლია თავის ტვინის უჯრედების დაზიანება. აღსანიშნავია, რომ თერმული დამუშავების შემდეგ ლიკოპინის კონცენტრაცია იმატებს. გარდა ამისა, ნაერთი წმენდს ორგანიზმს, ასტიმულირებს უჯრედების განახლებას და კანის გაახალგაზრდავებას. ჩამოთვლილ პროდუქტებთან ერთად მეცნიერთა ყურადღების ცენტრში არაერთხელ მოხვდა შტოში, მოცვი, კომბოსტო, ჭარხალი და ისპანახი.