პომიდორი და წიწმატი კიბოსგან დაგიცავთ - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

პომიდორი და წიწმატი კიბოსგან დაგიცავთ

ამ პროდუქტებს შორის არიან ნამდვილი "რეკორდსმენებიც", რომლებსაც ანტისიმსივნურ პროდუქტებსაც უწოდებენ. პომიდვრის სიმსივნის საწინააღმდეგო თვისებებს ლიკოპენი განაპირებობს. ეს ნივთიერება ანტიოქსიდანტია, რომელიც, მეცნიერთა აზრით, A ვიტამინსა და ბეტა-კაროტინსაც ჯობნის ეფექტიანობით. წიწმატი სისხლში იწვევს განსაკურებულ ცვლილებებს, რომლებიც სიმსივნის წარმოშობას აბრკოლებს. უჯრედების დაზიანებას ხელს უშლის ნივთიერება ფენეტილ იზოთიოციანატი, რომლითაც მდიდარია სწორედ წიწმატი. კიდევ რა პროდუქტები უნდა მივირთვათ სიმსივნის პროფილაქიკისთვის, ვრცლად სტატიაში: