როგორ შევარჩიოთ ხარისხიანი არაჟანი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

როგორ შევარჩიოთ ხარისხიანი არაჟანი

არაჟანის შეძენისას:

*ყურადღებით წაიკითხეთ ეტიკეტი. ყურადღება მიაქიეთ შემადგენლობას. არ შეიძინოთ პროდუქტი, რომლის შემადგენლობაშიც შედის სახამებელი, პალმის ზეთი და რძის ფხვნილი.

*უკვე შეძენილი არაჟნის ხარისხის შემოწმება მარტივია. 1 ჩაის კოვზი პროდუქტი გახსენით ცხელ წყალში. მაღალხარისხიანი არაჟანი სრულად გაიხსნება, ხოლო დაბალი ხარისხის პროდუქტი დაილექება ჭიქის ფსკერზე.

*ხარისხიანი არაჟნის ზედაპირი უნდა იყოს გლუვი, თითქმის პრიალა.

*კარგი არაჟნის გემო არ უნდა იყოს მომჟავო. მჟავე არაჟანი პროდუქტის სიძველეზე მეტყველებს.

*ხშირად მაღაზიებში შეხვდებით რძის პროდუქტებს, რომელთა შემადგენლობაში შედის რძის ფხვნილი, სტაბილიზატორები, მცენარეული ცხიმები, სხვადასხვა შემასქელებლები. ეს პროდუქტები ჯანმრთელობისთვის მავნეა და ამგვარი ნარევის ვარგისიანობის ვადაც დიდია, მასში უხვად დამატებული კონსერვანტების წყალობით.

ლალი ჩხიკვაძე

ხაჭოსა და არაჟნის შესახებ

არაჟანი სქესობრივ პოტენციას ამაღლებს