ნიორი ფართო სპექტრის ანტიბიოტიკია - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ნიორი ფართო სპექტრის ანტიბიოტიკია

ამის გამო ნიორი ეფექტურად წმენდს ორგანიზმს პათოგენური მიკროორგანიზმებისგან. უძველესი დროიდან ცნობილია, რომ ნიორი ზრდის ორგანიზმის გამძლეობას ინფექციური დაავადებებისადმი, ამიტომაც, მისი რეგულარულად მიღება ჯერ კიდევ გრიპისა და სხვა დაავადებათა ეპიდემიის დადგომამდე უნდა დაიწყოთ. თუ ნივრის 2-3 კბილს დაღეჭავთ, პირის ღრუში არსებულ ყველა ბაქტერიას გაანადგურებთ და არ მისცემთ ორგანიზმში გავრცელების საშუალებას.

იმუნიტეტის ასამაღლებლად გირჩევთ წვრილად დაჭრათ 4-5 კბილი ნიორი, დაასხათ ერთი ჩაის ჭიქა ღვინო ან ძმარი, გააჩეროთ 3 საათი. დალიოთ ერთი ჩაის კოვზი სამჯერ დღეში ჭამამდე 15-20 წუთით ადრე.

თინათინ გოცაძე