კუჭუკანა ჯირკვლის (პანკრეასის) პრობლემების შემთხვევაში უარი თქვით მავნე პროდუქტებზე - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

კუჭუკანა ჯირკვლის (პანკრეასის) პრობლემების შემთხვევაში უარი თქვით მავნე პროდუქტებზე

ცუდად აისახება პანკრეასის ფუქციობაზე ტკბილეულის უზომოდ მოხმარებაც. განსაკუთრებით მავნებელია საკონდიტრო წარმოების ის მაღალკალორიული პროდუქტები, რომლებიც შაქრითა და ცხიმითაა გაჯერებული.

ჩამოთვლილი პროდუქტები მაქსიმალურად მცირე რაოდენობით და იშვიათად მიირთვით. ყოველდღიურ რაციონში კი ჩართეთ ხილი, ბოსტნეული, უცხიმო ხორცი, ზღვის თევზი, უჯრედისის შემცველი მარცვლეული და რძემჟავა პროდუქტები.

თინათინ გოცაძე რა არის პანკრეატიტი