როგორ გავხადოთ სალათა „ოლივიე“ სასარგებლო - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

როგორ გავხადოთ სალათა „ოლივიე“ სასარგებლო

ჯანმრთელობისთვის პრობლემური ხდება. სპეციალისტების აზრით, შესაძლებელია შევინარჩუნოთ ტრადიციული სადღესასწაულო სუფრა ისე, რომ ჯანმრთელობას ზიანი არ მიადგეს. მაგალითისთვის დიეტოლოგები გვირჩევენ სალათა „ოლივიეს“ რეცეპტის მცირედ შეცვლას. კერძოდ, უარი ვთქვათ სალათაში მჟავე კიტრზე. მართალია ის კალორიული არაა, მაგრამ მარილის შემცველობის გამო, საშიშია. ეს უკანასკნელი, როგორც ცნობილია, ზრდის არტერიულ წნევას და შეშუპების პროვოცირებას იწვევს. ამასთან, ნებისმიერი მარილიანი და სუნელებიანი პროდუქტი აძლიერებს მადას.

რაც შეეხება მაიონეზს, ის ნამდვილად არაა სასარგებლო პროდუქტების ჩამონათვალში. თუმცა, დიეტოლოგები მხოლოდ სახლში მომზადებული მაიონეზის გამოყენების ნებას გვრთავენ.

როგორ მოვამზადოთ მაიონეზი

ლალი ჩხიკვაძე