რატომ უნდა შეიყვაროთ და სვათ კომბოსტოს წვენი
კომბოსტოში ბევრია ორგანული მჟავებიც, რომლებიც კეთილისმყოფელ გავლენას ახდენს საჭმლის მონელების პროცესზე და ხელს უწყობს მიკროფლორის სტაბილიზაციას.
საყურადღებოა ისიც, რომ კომბოსტო შეიცავს მეტად იშვიათ U ვიტამინს, რომელიც "კლავს" ორგანიზმისთვის საშიშ ნივთიერებებს, მონაწილეობას იღებს ვიტამინების სინთეზში (წარმოქმნაში) და ახორცებს წყლულებს.
კომბოსტო სასარგებლოა ყველა სახით - უმი, ჩაშუშული, დამწნილებული, ასევე, წვენის სახით. თუ კომბოსტოს წვენს შეიყვარებთ და მის რეგულარულად სმას შეუდგებით, ჯანმრთელობა და დღეგრძელობა გარანტირებული გაქვთ! რომელი სახეობის კომბოსტოა ყველაზე სასარგებლო
თინათინ გოცაძე