ჯულია რობერტსის დიეტა
.
დიეტის მთავარი კომპონენტია ორაგული, რომელსაც მსახიობი მიირთმევს საუზმეზეც, სადილზეც და ვახშამზეც. პროფესორი პერიკონე თვლის, რომ ორაგული ნაოჭების პირველი მტერია. თუ ამავე დროს რაციონიდან ამოიღებთ შაქარსა და ცხიმს, წონასაც საგრძნობლად დაიკლებთ.
დილით, გაღვიძებისთანავე:
350 მლ მინერალური წყალი
საუზმეზე: 100 გ ორაგული, ნახევარი თეფში წყალზე მომზადებული შვრიის ფაფა, 1 ცალი მწვანე ვაშლი
და 350 გ მინერალური წყალი
ლანჩი: 250 გ დაკონსერვებული ორაგული, რამდენიმე ფურცელი ზეითუნის ზეთმოსხმული მწვანე სალათა, 350 გ მინერალური წყალი
სადილი: 50 გ ქათმის თეთრი ხორცი, 4 ცალი თხილი, ნახევარი
ახალი მწვანე ვაშლ, 350 მილიგრამი მინერალური წყალი
ვახშამი: მეორდება ლანჩი