სადილის შემდეგ ჩაის დალევა ასუქებს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

სადილის შემდეგ ჩაის დალევა ასუქებს

- ეს ანელებს მეტაბოლიზმს, რაც იწვევს ზედმეტი კილოგრამების პრობლემურ ადგილებში ჩალაგებას. არ მოწიოთ ჭამის შემდეგ. მოწევა რომ ჯანმრთელობას ვნებს, ყველამ იცის, მაგრამ უკანასკნელმა კვლევებმა აჩვენა, რომ ჭამის შემდეგ მოწევა ჯანმრთელობისთვის კიდევ უფრო საზიანო ყოფილა.

არ დაასრულოთ არც საუზმე, არც სადილი და არც ვახშამი ხილით. ხილის ჭამა შეიძლება საკვების მიღებამდე ერთი საათით ადრე ან ერთი საათის შემდეგ. ხილი ხელს უშლის საჭმლის მონელებას და შესაძლოა, შებერილობა გამოიწვიოს.

არ მიიღოთ შხაპი დანაყრებულზე. ცხელი წყლის გავლენით სისხლი სწრაფად აწვება კანს, რაც კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის ორგანოებისკენ სისხლის ნაკადის შემცირებას იწვევს. შედეგად ნელდება მონელების პროცესი, ფერხდება და უარესდება მიღებული საკვების ათვისება.

არ დაიძინოთ ჭამის შემდეგ, განსაკუთრებით - ღამით. ძილი ვერ იქნება ღრმა და სასარგებლო. დიეტოლოგების რეკომენდაციით, უნდა ვივახშმოთ დაძინებამდე, სულ მცირე, სამი საათით ადრე, თანაც მსუბუქად, სასურველია, ცილებით მდიდარი საკვებით, მაგალითად, უცხიმო ხაჭოთი ან ყველით.