ნივრის ლიქიორი უამრავი დაავადებისაგან გიხსნით - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ნივრის ლიქიორი უამრავი დაავადებისაგან გიხსნით

ხელს უწყობს საკვების გადამუშავებასა და შეწოვას,გააჩნია ძლიერი ბაქტერიოციდური მოქმედება, ამიტომ ნიორი მადეზინფიცირებელი თვისებითაც ხასიათდება. მას შეუძლია სისხლში ქოლესტერინის დონის შემცირება, რაც იმას ნიშნავს, რომ ნივრის სარგებელი გულ-სისხლძარღვთა სისტემისთვის შეუფასებელია.

გარდა ამისა ნიორი აფართოებს სისხლძარღვებს, რაც წნევის დაქვეითებას უწყობს ხელს. თავისი თვისებების გამო ნიორი ფართოდ გამოიყენება ხალხურ მედიცინაში. ის აუმჯობესებს გულის მუშაობას, ასუფთავებს სისხლს და ტონუსში მოჰყავს ორგანიზმი, აშორებს ზედმეტ ცხიმებს და აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას. ეს სამკურნალო საშაულება მსუბუქად ასუფთავებს მთელ ორგანიზმს მავნე შლაკებისაგან.

გამჭვირვალე ბოთლში მოათავსეთ ოთხად გაჭრილი 12 კბილი ნიორი, დაასხით სამი ჩაის ჭიქა წითელი ღვინო, დაახურეთ ხუფი და დადგით მზიან ადგილას 2 კვირა. ყოველ დღე შეანჯღრიეთ 2-3-ჯერ, შემდეგ გადაწურეთ და მოათავსეთ მუქ ჭურჭელში. მიიღეთ 1 ჩაის კოვზი 3-ჯერ დღეში ერთი თვის განმავლობაში.

ლალი ჩხიკვაძე