კომპოტი სტერილიზაციის გარეშე - ყველაზე სწრაფი მეთოდი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

კომპოტი სტერილიზაციის გარეშე - ყველაზე სწრაფი მეთოდი

მასალა

ხილი ერთი სახეობის ან ასორტი

შაქარი - 1 ჩ/ჭ ლიტრიან ქილაზე

წყალი

მომზადება

ხილი ჩავყაროთ ქილაში ნახევრამდე, დავასხათ ანადუღარი მდუღარე წყალი, გავაჩეროთ და შემდეგ გადავწუროთ (უმჯობესია წყალი გადავასხათ ქვაბში და იგივე გამოვიყენოთ მეორედ დასასხმელად, მხოლოდ ამ შემთხვევაში წყლის დამატება მოგვიწევს, რადგან ეს არ ეყოფა). ქილაში დარჩენილ ხილს დავაყაროთ შაქარი, წყალი კი თავიდან წამოვადუღოთ. წყალი რომ ადუღდება, მდუღარევე ჩავასხათ ქილებში და მაშინვე დავახუროთ ხრახნიანი ხუფი ან მოვხუფოთ. ქილა ამოვაბრუნოთ, შევფუთოთ და დავტოვოთ მეორე დღემდე.

გემრიელად მიირთვით!